cover

Misiune Viziune Valori

Viziunea UNIKAT este sa oferim produse si servicii inovatoare si unice care sa imbunatateasca stilul de viata al clientilor si al partenerilor nostri. Prin vanzarea unor produse inovative vom asigura confort si economie clientilor, precum si scaderea consumului nejustificat de resurse pentru incalzirea sau racirea locuintelor.

misiune
oameni

Misiunea UNIKAT este sa oferim produse si servicii unice si inovatoare prin (1) imbunatatirea permanenta si introducerea ultimelor tehnologii in procesele de productie, (2) trainingul permanent oferit angajatilor nostri care sa raspunda cat mai prompt si fidel solicitarilor clientilor, (3) selectia si implementarea cu acuratete a celor mai avansate si inovatoare produse din piata si (4) atentia la cel mai mic detaliu din momentul solicitarii si pana in momentul livrarii si montarii produsului UNIKAT.

Misiunea UNIKAT este ca fiecare client sa se simta unic in ambientul sau prin solutiile noastre personalizate.

Misiunea UNIKAT o putem livra doar printr-un set de valori in care credem.

Credem in ideea de excelenta. Fiecare membru al echipei noastre exceleaza in zona sa de expertiza. Stim cu precizie directia in care ne indreptam, de aceea ne focalizam toate eforturile in atingerea perfectiunii in orice moment al traseului spre obiectivul suprem – angajat, client, partener multumiti.

Credem in inovatia in produs, in procesele de productie si in modalitatea in care facem business. Aducem cele mai noi solutii de produs si tehnologie. Investim in angajati si in brandurile proprii. Consideram ca acestea sunt ingredientele care ne genereaza vizibilitate si dezvoltare pe termen lung.

Credem in integritate. Suntem cinstiti si directi cu noi insine si cu clientii si partenerii nostri si in permanenta incercam sa actionam in acest spirit. Interesul companiei este si interesul partenerilor nostri.

oameni
oameni

Suntem entuziasti si credem in pasiunea de a face totul la nivel de excelenta. Orice mic detaliu de produs sau de serviciu conteaza pentru noi. De aceea, preferam sa insistam pe el, sa ne intoarcem si sa il refacem, daca e cazul, sa ne intrecem pe noi, sa devenim pe zi ce trece mai buni. Doar asa, clientul nostru va aprecia ideea de “unic”, va fi multumit si ne va recomanda mai departe.

Credem in ideea de unicitate. Fiecare dintre noi suntem unici prin persoana noastra, prin jobul pe care l-am ales si il practicam, prin abilitatile innascute sau dobandite pentru care suntem apreciati. Fiecare dintre noi suntem unici prin stilul de viata pe care il alegem si ni-l construim pentru noi, familia noastra si copiii nostri. Ne place sa credem ca fiecare produs UNIKAT contribuie intr-o mai mica sau mai mare masura in definirea prezentului si viitorului angajat, client, partener si furnizor UNIKAT. Doar prin excelenta, inovatie, integritate, entuziasm si pasiune, brandul UNIKAT este unic. Pentru voi si pentru noi.

UNIKAT incepe la noi si continua la voi.
Banner_Web

© Copyright 2022 | All rights reserved UNIKAT