cover-imaginea-unikat

Imaginea UNIKAT

Culoarea ametistului, de la traditie la modernism

Am simtit nevoia ca dezvoltarea business-ului sa fie completata de cea cromatica. De la albastrul UNIKAT si de la primele uniforme de aceeasi culoare, astazi UNIKAT se transforma. Am inteles ca traditia este importanta. De aceea s-au pastrat culorile din logo-ul initial – rosu si albastru, s-au combinat, iar rezultatul a fost culoarea ametistului. Am vrut mai mult decat atat si am indraznit sa fim unici si in ce priveste imaginea produselor si a solutiilor oferite.

despre-noi-unikat
despre-noi-unikat

Universul cromatic UNIKAT

Cele patru culori alese, verde, roz, portocaliu, albastru, simbolizeaza faptul ca suntem o echipa unica, fiecare membru fiind extraordinar in felul lui. La fel ca serviciile oferite. Rozul oglindeste candoarea, bucuria de a oferi cele mai bune solutii pentru un feeling de „la vie en rose”. Culoarea adoptata induce starea de confort.

Eiffel by UNIKAT se inspira din colturile drepte si rotunjite ale celebrului turn.

Tonul de portocaliu utilizat pentru reprezentarea Colosseum by UNIKAT, aminteste de caldura si culoarea caramizii specifica arhitecturii Italiei, traducand puterea si generozitatea produsului.

Albastrul, culoarea fluviului Elba si a cerului, este asociat cu stabilitatea si durabilitatea. Curburile si liniile drepte ale acestui fluviu definesc produsul Elba by UNIKAT.

Natura si echilibrul se intersecteaza in culoarea verde, disponibila pe produsul Alpina by UNIKAT, ce este destinat caselor pasive.

„Suntem unici, fiecare in felul lui. De aceea oferim solutii inovatoare si servicii ireprosabile. Lucrarile noastre sunt opere de arta pentru ca ne plac detaliile si credem in excelenta. Excelenta pe toate planurile – personala, la nivel de companie, la nivel de servicii.”

Banner_Web

© Copyright 2022 | All rights reserved UNIKAT