cover

Despre Companie

UNIKAT, cand designul si tehnica se imbina perfect

UNIKAT inseamna excelenta. UNIKAT a crescut din pasiunea unei familii pentru tamplarie, pasiune care s-a dezvoltat intr-o afacere de succes. Asemenea solutiilor pe care le oferim, suntem originali si atenti la detalii. Apreciem si incurajam valoarea, pasiunea, efortul, mai ales atunci cand acestea sunt stranse in acelasi loc.

UNIKAT inseamna inovatie. Ne dorim intotdeauna sa depasim bariere, sa obtinem produse mai bune, mai frumoase, mai exclusiviste pentru ca in asta consta pasiunea…sa faci tot posibilul sa obtii constant rezultate mai bune in urma muncii tale.

UNIKAT inseamna organizare. Dintr-un business mic si traditional inceput in 1978 am reusit sa crestem si sa ajungem acum, la a doua generatie, cu o suprafata de productie de 10.000 m2. Aceasta evolutie a presupus multa organizare, multa implicare, insa uitandu-ne la ce am realizat, suntem extrem de multumiti de echipa UNIKAT.

sigle-gealan
sigla-hautau
sigla-das.webp
sigla-guardian-glass
sigla-hoppe
sigla-dr-hahn
sigla-maco
sigla-saint-gobain

Ghidandu-ne constant dupa valorile de mai sus si urmarind in mod sistematic oferirea de produse si servicii de calitate ridicata am ajuns acum in punctul in care:


  • Suntem una dintre unitatile de productie moderne din Romania, utilata cu echipamente furnizate de Rotox, Sturtz, Shirmer
  • Avem experienta de peste 14 ani in domeniul tamplariei PVC
  • Comercializam produse in Elvetia, Franta, Luxemburg, Belgia, Italia, Romania
  • Avem parteneriate stranse cu producatori de top: Gealan, Veka, Saint Gobain, Guardian, Maco, Hoppe, Hautau, Simonswerk
  • Oferim termen de executie scurt datorita capacitatii mari de productie ( pana la 240 unitati/ zi)
  • Oferim garantie indelungata datorita increderii in produsele proprii ( 5 ani garantie la ferestrele Unikat)
  • Imbunatatim continuu produsele noastre cu cele mai noi tehnologii in randul tamplariei PVC
oameni

Angajatii, oameni cu spirit UNIKAT

Ambitia si pasiunea colegilor nostri se reflecta in Unikat. Acest lucru ne face bucurosi sa avem alaturi asa o echipa si ne face sa constientizam inca o data cat de important este sa investesti in proprii angajati. Succesul lor personal si profesional este si al nostru. Suntem deschisi si ne place sa invatam unii de la altii lucruri noi in fiecare zi. Povestea brandului UNIKAT ne ajuta pentru ca incurajeaza performanta si depasirea limitelor.

UNIKAT inseamna incredere, creativitate, munca si nu in ultimul rand, pasiune pentru oameni.

Clientii, inspirati de UNIKAT

Ne-am obisnuit clientii cu servicii de calitate si cu solutii profesioniste. De aceea, furnizorii sunt atent selectionati, iar aprecierea clientilor nostri este motivatia noastra de a continua ceea ce facem. Asadar furnizorii si partenerii, extensia excelentei!

despre-unikat

Clientii, inspirati de UNIKAT

Ne-am obisnuit clientii cu servicii de calitate si cu solutii profesioniste. De aceea, furnizorii sunt atent selectionati, iar aprecierea clientilor nostri este motivatia noastra de a continua ceea ce facem. Asadar furnizorii si partenerii, extensia excelentei!

Brandul UNIKAT este unic chiar prin povestea evolutiei lui!

despre-noi

Brandul UNIKAT nu se opreste aici.

despre-noi
despre-noi

Brandul UNIKAT incepe la noi si continua la voi.

despre-noi

UNIKAT se povesteste mai departe fiilor si nepotilor tai.

Banner_Web

© Copyright 2022 | All rights reserved UNIKAT